Parfumuri Refan

 
 

Despre concentrantia parfumului

In parfumerie nu se foloseste alcool cu concentratia de 100 grade, deoarece fiind foarte puternic produce leziuni ale pielii. Se foloseste alcool cu concentratia de 55-85%, in functie si de concentratia substantei aromate.
La parfum extract se foloseste in general un alcool mai concentrat, mai tare. Aceasta concentratie a alcoolului inseamna ca este vorba de o solutie de alcool in apa, de exemplu alcool 85% inseamna 85 parti alcool, 15 parti apa.
Sunt complet eronate informatiile furnizate de vanzatoarele din magazinele de specialitate, care, vazand concentratia de alcool de pe spatele ambalajului, a carei inscriptionare este obligatorie, sustin ca aceasta ar fi concentratia de substanta aromata!
Ca atare, concentratia pe care o puteti gasi pe spatele sticlutelor de parfum natural nu inseamna ca 85% este alcool si 15% parfum. Parfumul are 24% (26%) concentratie, adica 24% substanta aromata (sau 26%), apa de parfum 15 pana la 20% concentratie, apa de toaleta 12-14%, iar restul este alcool de 85 grade (85 parti alcool si 15 parti apa). La fel si in cazul apei de parfum din oferta Refan, unde concentratia este de 15%.
La ora actuala, doar o singura fabrica din lume poate produce parfum extract cu o concentratie a substantei aromate de 24% sau 26% (maxim posibil). Este vorba de Tehnicoflor, din cadrul concernului francez Piver.
Concentratia substantei aromate nu se trece pe sticluta de parfum; acest lucru nu il veti intalni nici in magazin.

La Refan, produsele distribuite sunt ape de parfum de concentratie 15%.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one